Toebehoren

Tuinbouwproducten: kwalitatieve toebehoren

Bart De Smet Tuinbouwbenodigdheden bv voorziet u van verschillende toebehoren om u te ondersteunen in uw tuinbouwactiviteiten. Wij raden enkele modellen aan, maar kunnen u ook van dienst zijn indien onderstaande modellen niet aan uw specifieke noden voldoen. Voor informatie over de prijzen van onze tuinbouwproducten mag u steeds vrijblijvend contact opnemen.

Oogstweegschalen die een leven lang meegaan

Onze voorkeur gaat doorgaans uit naar het UWE APM model. Het afneembare display en de ingebouwde accu zorgen voor een optimaal gebruikerscomfort. Dat en de kunststoffen behuizing in combinatie met de roestvrijstalen weegplaat maken dit model naar onze mening een van de, als niet de beste controleweegschaal op de markt.

Toch graag een ander weegschaalmodel? Wij helpen u verder.

 

Geef insectenplagen geen kans met insectenlampen

Op zoek naar lampen om uw gewassen te beschermen tegen insecten? Dan raden wij insectenverdelger CRI CRI 80W aan. Het ultraviolet licht trekt vliegende insecten aan waarna deze onschadelijk gemaakt worden. Met een bereik van 850 vierkante meter en een behuizing uit slagvast kunststof is dit een onmisbare metgezel in uw strijd tegen insectenplagen.

 

Een verhoogd oogstcomfort dankzij buisrailwagens

Om het oogsten te vergemakkelijken leveren en herstellen wij ook buisrailwagens.

Maryniaczyk

Dit Poolse bedrijf specialiseert zich sinds 2005 in het maken en ontwerpen van onder andere buisrailwagens.

Wij leveren de hydraulische buisrailwagens uit hun gamma, en zorgen tevens voor herstellingen indien nodig.

Bogaerts

Dichter bij huis vinden we Bogaerts, dat zich sinds de jaren ’90 bezig heeft gehouden met het produceren en optimaliseren van buisrailwagens.

Wij leveren en herstellen de Qii-lift H- en Z-series.


toebehoren