Bevestigingsmateriaal voor serreteelt

Kwaliteitsvol bevestigingsmateriaal voor serreteelt

Tuinbouwbenodigdheden Bart De Smet bv voorziet zijn klanten van een breed gamma aan kwalitatief bevestigingsmateriaal. Deze onmisbare tuinbouw accessoires brengen u dichter bij een hogere opbrengst bij de oogst. Interesse in de opties? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie omtrent de prijzen van onze tuinbouwproducten.

Clipsen voor het ondersteunen van gewassen

Nu de indraaitechniek meer en meer uit particuliere en professionele serres verdwijnt, wordt steeds meer gebruik gemaakt van clipsen om verscheidene gewassen te ondersteunen in hun groei. Wij beschikken over een ruim gamma clipsen uit verschillende duurzame materialen.


Verkoop trosbeugels

Voorkom het knikken van tomatentrossen met het gebruik van trosbeugels. De trosbeugel beschermt de plant tegen het toenemende gewicht van de vruchten.

Hogedraadhaken (haspels) aan interessante prijzen

Om de groei van uw gewassen verder te ondersteunen leveren wij hogedraadhaken – ook wel haspels genoemd - en bijhorend touw. Met hogedraadhaken brengt u uw gewassen op de ideale hoogte, of begeleidt u jongere planten de hoogte in.

Tweewekelijks, of naargelang de groei van de individuele plant, kunt u zo moeiteloos de planten verder begeleiden. Na een volledig teeltseizoen kunt u met deze techniek (afhankelijk van het ras) een plantlengte van 15 tot 16 meter bekomen.