Landbouwfolies en bodembedekkers

Folies en bodembedekkers voor serre en tuinbouw

Landbouwfolies en bodembedekkers zijn niet meer weg te denken uit de professionele serreteelt en tuinbouw. Bart De Smet tuinbouwbenodigdheden bv levert plastic foliesgronddoeken en looftrekdoeken op maat. Lees verder voor een volledig overzicht van ons aanbod. Bij vragen mag u ons steeds contacteren.

Gronddoek voor professionele en particuliere tuinbouwers

rolfolie

Bart De Smet innoveert.

Wij zijn de pioniers in het afvoeren van bladeren tijdens de teelt. Voor deze innovatie werd het blad handmatig op plastic folie gelegd, en vervolgens met veel arbeid en stof uit het gewas verwijderd. Sinds onze vondst en het ontwikkelen van de nodige apparatuur kan dit machinaal gebeuren. Een enorme arbeidsbesparing! 

Gronddoeken komen in verschillende varianten. Wij leveren onder andere gronddoeken voor afvoer van blad en oude gewassenlichtweerkaatsing, onkruidwering en taludbeschermingDeze grond- of anti-worteldoeken zijn beschikbaar in verschillende maten.

  • Lichtweerkaatsing. Deze gronddoeken boosten de groei en ontwikkeling van uw gewassen door het aanwezige licht – natuurlijk of kunstlicht - optimaal te verspreiden.
  • Onkruidwering. Houd uw serres en aanplantingen vrij van onkruid met onze anti-worteldoeken.
  • Taludbescherming. Met talud beschermende gronddoeken verstevigt en beschermt u de randen van uw perken, aanplantingen en serres.